ING BANK, TURGUTLU’DA KOBİ’LERİN GÜCÜNE GÜÇ
KATACAK
Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik
hizmetlerini Aslan KOBİ adı altında sunan ING Bank, Turgutlu Esnaf ve
Sanatkarları Odalar Birliği ile yeni bir protokole imza attı.
ING Bank, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği bünyesindeki KOBİ’lere avantajlı kredi hizmeti vermek üzere 1 Mart 2011 tarihinde birlik üyesi 13 oda ile kredi protokolleri imzaladı. İmza törenine ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, ING Bank Ege Bölge Kobi Pazarlama Müdürü Murat Küçükfalay, ING Bank Turgutlu Şube Müdürü Mustafa Ayaz, Birlik Üyesi 13 Oda Başkanı (Elektrikçiler Odası Başkanı Sabri Toker, Marangozlar Odası Başkanı Ali Laleseven, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Mehmet Kirdi, Fırıncılar Odası Başkanı Rahim Saraç, Kunduracılar Odası Başkanı Yılmaz Kocaerkek, Demirciler Odası Başkanı Selahattin Tekindağ, Tenekeciler Odası Başkanı Faruk Ulaş, Berberler Odası Başkanı Halil Yildiz, Şoförler Odası Başkani Gökhan Yörüyen, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet aksabanci, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necip Köken, Manavlar Odası Başkanı Necati Gürkivrak, Bakkallar Odası Başkanı Ali ergüleç) ve ING Bank Turgutlu Şubesi Pazarlama Personeli katıldı.
ING Bank, protokol kapsamında 6.000’e yakın aktif üyesi olan Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği üyesi KOBİ’lerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış finansman ürünlerini indirimli faiz oranlarıyla sunacak. Aynı zamanda oda üyesi KOBİ’ler, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da ING Bank’ın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. KOBİ’lere işletme sermayesi finansmanı ile taşıt ve işyeri alımlarına yönelik krediler de indirimli faiz oranları ile sunulacak.ING Bank “Aslan KOBİ” ile her sektörden işletmeye özel çözümler sunuyor
ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği ile yapılan protokole ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Aslan KOBİ ile her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra ürün ve hizmetler de sunacaklarını belirtti. Türkiye ekonomisinin önemli bir bölümünün “KOBİ’ler” tarafından temsil edildiği gerçeğinden hareket ettiklerini vurgulayan Cüneyt Şevli, ‘’KOBİ’lerin reel sektördeki önemini, karşılaştıkları zorlukları biliyoruz, bu bilinçle ING Bank olarak KOBİ’lerin gücüne güç katmak için çalışıyoruz’’ dedi.
Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Odaları adına söz alan Elektrikçiler Odası Başkanı Sabri Toker ve Marangozlar Odası Başkanı Ali Laleseven ise ING Bank’ın oda üyesi işletmelere sunduğu kredi olanakları ile önemli bir destek sağlandığına dikkat çekti. HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: