“Hayat görmeyle başlar”
Zariç Optik hizmete girdi
TURGUTLU İlçesi'nde yeni bir optik mağazası daha hizmete girdi. Hayat Görmeyle Başlar” felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Zariç Optik sahibi Mehmet Zariç; İnsanlara hizmet vermek ve göze hitap etmek için böyle bir işletme açtık.Bu sektöre yabancı değilim.Turgulular’a en iyi hizmet vermeyi arzuluyoruz şeklinde konuştu.
Turgutlu Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sokak No:38’de hizmete giren Zariç Optik açılış kurdelesini Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan yaptı.
Orhan Zariç Optik’in açılışını yaparken hayırlı ve bol kazanç temennilerinde bulundu.Turgutlu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez , Turgutlu Belediye meclis üyesi Yavuz semizler ile çok sayıda seçkin konuklarda bu mutlu günde işyeri sahibin mutluluğuna ortak oldu.
Açılış töreninde konukları güler yüz ile karşılayan İşletme sahibi Mehmet Zariç gün boyunca kendi elleriyle misafirlerine lokma, pasta ve meyve suyu ikram etti. (Haber Merkezi)
Yorumlar
Kalan Karakter: