TURGUTLU İlçesi’ne bağlı Urganlı Beldesinde, alkollü olduğu iddia edilen ve küfür ederek bağıran S.K.’yı uyarmaya çalışan A.B., ekmek bıçağıyla sırtından bıçaklandı.
Olay saat 19.30 sıralarında Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede evlerinin önünde oturan Ahmet B., sokaktan geçerken küfürlü bir şekilde bağıran S.K.’ye “neden küfür ediyorsun” dedi.
Alkollü olduğu iddia edilen S.K.’nın, kendisine müdahale eden Ahmet B.’yi ekmek bıçağıyla sırtından bıçaklayarak yaraladığı ve olay sonrası kaçtığı öğrenildi. Ahmet B.’ye olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. B. daha sonra ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. B.’nin durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber Merkezi
Yorumlar 1
Kalan Karakter: