Türk Eğitim-Sen Turgutlu'da yeni dönem hazırlığı
Alsaç: 'Gücümüze Güç Katarak Yolumuza Devam Ediyoruz'
TÜRK Eğitim-Sen Turgutlu Şube Başkanı İsmail Alsaç, geride kalan 4 yıllık sürecin değerlendirmesinin yapıldığını belirterek, yeni dönem planlamalarına kararlılıkla başladıklarını açıkladı.
Alsaç yaptığı açıklamada, sendikanın gücüne güç katarak önümüzdeki 4 yılın planlamalarına kararlılıkla başladıklarını belirtti. Süreç boyunca kendilerine destek veren tüm eğitim çalışanlarına teşekkür eden Alsaç, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
Başkan Alsaç açıklamasında, “Mevcut yönetim olarak geride bıraktığımız 4 yılın kapsamlı değerlendirmesini yaptık. Gücümüze güç katarak, önümüzdeki 4 yılın planlamalarını kararlılıkla yapmaya başladık. Bu süreçte bizlere destek veren tüm eğitim çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz. Var olsun dostlarımız, var olsun Türk Eğitim-Sen” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: