Yenilenen yüzüyle Park Yeşil Vadi açılışa hazırlanıyor
Yaklaşık üç yüz kişilik kapasitesiyle düğün ve nişan gibi
MÜLKİYETİ Turgutlu Belediyesi'ne ait olan ve geçtiğimiz günlerde Aylin Karagözlü tarafından işletme hakkı alınan Ergenekon Mahallesi'ndeki Park Yeşil Vadi Restaurant cumartesi günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek olan açılışa hazırlanıyor.
İşletmeyi devralan Aylin Karagözlü'nün mekanı baştan aşağı yenilemiş olduğu ve nezih bir ortam hazırlandığı dikkatleri çekiyor. Yaklaşık üç yüz kişilik kapasitesiyle düğün ve nişan gibi organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek konumdaki mekan, bu etkinlikler dışında da restaurant olarak hizmet verecek.
Özellikle yemeklerin kaliteli olacağını belirten Aylin Karagözlü, aynı zamanda konuklarının mutfakta ne piştiğini istedikleri anda görebilmeleri için mutfağın kapısını camlı yaptırdıklarını belirtiyor. Park Yeşil Vadi, yaz aylarında da yazlık bölümü ile kır düğünlerine ev sahipliği yapacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: