BAYANLAR Voleybol 2.Ligi’nde, ilk 4 içinde yer almayı hedefleyen Turgutlu temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Seramiksanlı voleybolcular, sabah çalışmasını salonda top antrenmanı yaparak tamamlarken, akşam antrenmanında ise 7 Eylül Stadı’nda düz koşu yapıyor.
Cumartesi sabahı yaklaşık 3 saat süren bir antrenman gerçekleştiren Seramiksan’da oyunculara antrenör İsmail Yengil tarafından izin verilirken, kuğular pazartesi günü yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.
Yaptığı transferle grubunda dikkat çeken takımlar arasında yer alan Seramiksan’ın antrenörü İsmail Yengil, sezon başlamasına kadar 7-8 hazırlık karşılaşmasına çıkacaklarını söyledi.
Antrenör İsmail Yengil, şu ana kadar yapılan çalışmalarla ilgili açıklamasında: “Genç ve iddialı bir takım kurduk. 1.hazırlık devresine başladık. 26 Ağustos’a kadar 1.hazırlık dönemimiz sürecek. Akşam antrenmanlarında genel kuvvet çalışması yapıyoruz. Atletizm çalışmalarında düşük tempolu koşular yapıyoruz ki sporcularımızın aerobik ortamda kalp kaslarını kuvvetlendirmek ve dayanıklılığını arttırmak istiyoruz. Sabah antrenmanlarında da top tekniği çalışıyoruz. Haftada 9 antrenman yapıyoruz. 26 Ağustos’tan itibaren halter antrenmanlarına başlayacağız. Sabah halter antrenmanları, akşamları ise sadece top antrenmanları yapacağız.
20 Eylül’den sonra özel maçlarımızı arttıracağız. Hazırlık dönemimiz içinde 7-8 hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyoruz. İstediğimiz bütün oyuncuları aldık. Pınar’la birlikte transferimizi tamamladık. Artık top bizde.” diye konuştu.
Seramiksan turnuvaya katılacak
Seramiksan Antrenörü İsmail Yengil, takımının Balıkesir Belediyespor’un düzenleyeceği turnuvaya davet aldığını ve 5-6-7 Eylül’de yapılacak turnuvaya katılacaklarını söyledi. 4 takımlı yapılacak turnuvada Balıkesir Belediye, Seramiksan, Çanakkale Belediyespor katılırken, 4.takımın ise Salihli Belediyespor veya Arkasspor’un olacağı açıklandı. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: