Usta sanatçı Kadir İnanır’dan aylar sonra ilk görüntü
- Yaklaşık bir yıldır tedavi gören Kadir İnanır’ın son fotoğrafı, ziyaret sırasında paylaşıldı.
Beynine üçüncü kez pıhtı atması sonucu geçtiğimiz yıl ameliyat edilen ve uzun bir tedavi süreci geçiren usta sanatçı Kadir İnanır’dan yeni bir fotoğraf paylaşıldı. Bir süredir gözlerden uzak olan 76 yaşındaki ünlü oyuncunun son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
Pıhtı atması sonrası bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen İnanır, 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından önce servise alınmış, daha sonra taburcu edilmişti. Temmuz ayında ise akciğer enfeksiyonu nedeniyle yeniden hastaneye yatırılmıştı.
Yaklaşık bir yıldır fizik tedavisi devam eden usta sanatçıyı, İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Osman Cayak ziyaret etti. Cayak, ziyaretine ilişkin bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşarak İnanır’ın son halini kamuoyuyla paylaştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: