

TURGUTLU Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde 600 öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.
2021-2022 eğitim-öğretim yılında maddi durumu iyi olmayan 600 öğrenciye İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla dağıtılmak üzere ayakkabı ve okul kıyafeti yardımında bulunuldu. Oda olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere desteklerini sürdürdüklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Turgutlu ve Ahmetli ilçelerimizdeki, öncelikli kırsal mahalle okulları olmak üzere 600 öğrencimize ayakkabı ve okul kıyafeti desteği sağladık. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl kovid-19 yüzünden öğrencilerimiz okullarından uzak kalmıştı. İnşallah bu yıl öğrencilerimiz güzel bir eğitim yılı geçirirler" dedi.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Aydın, eğitime yardımlarının devam edeceğini söyledi. Haber Merkezi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: