SPOR Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 30 maçta 39 puan toplayan ve puan cetvelinin 8.sırasında yer alan Turgutluspor pazar günü evinde ve seyircisi önünde karşılaşacağı Tokatspor maçı için haftanın ilk çalışmasını salı günü kendi tesislerinde Teknik Direktörler Mesut Tüfenkoğlu ve İbrahim Baş yönetiminde yaptı.
Tesislere giden Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı ve Genel Kaptan Ender Özkaya, sporcular ile saha içinde yaptıkları toplantıda GÜmüşhane maçında alınan tek puan ve sahaya koydukları güzel oyun için sporculara teşekkür ederek ligin geri kalan 4 maçında da başarılı olmalarını ve Turgutluspor’u ligin üst sıralarında bulundurmalarını istedi.
Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda futbolcuların çalışmalarını hafta sonuna kadar yapacaklarını açıklayan teknik direktör İbrahim Baş, Gümüşhane deplasmanında takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını, futbolcuların kendilerine güven geldiğini söyledi. Baş, pazar günü Turgutlu’da oynayacakları Tokatspor maçını kazanarak puan cetvelinin üst sıralarına çıkmak istediklerini belirtti.
Turgutluspor yönetiminin de sporculara uzun bir zamandan beri ödenmeyen maç başı ücretlerini ödemek için çalışmalar yaptığı öğrenildi. Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: