Turgutluspor play-off hattına girdi
TFF 3.Lig 2.Grup’ta son haftalarda çıkış yakalayan Turgutluspor, dün sahasında grubun şimdiye kadar yenilgi yüzü görmeyen tek takımı Armoni Alanya Kestelspor ile 0-0 berabere kalmasına rağmen aldığı 1 puanla, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 14 puanla 6.sıraya yükseldi ve play off hattına girdi.
Alanya Kestelspor karşısında iyi mücadele eden, yakaladığı gollük pozisyonları değerlendiremeyen Turgutluspor, son 5 maçında elde ettiği 3 galibiyet ve 2 beraberlikle taraftarlarına ilerleyen haftalar için umut verdi.
Hafta içi takım olarak kazanmaya inandıklarını belirten Turgutluspor’un teknik direktörü Doğan Engin, “Alanya Kestelspor grubun iyi takımlarından biri. Hafta içi yaptığımız çalışmalarla çok iyi hazırlandık. Net pozisyonlara girdik ama gole çeviremedik. İyi mücadele ettik. Oyun disiplininden kopmadık. Galip gelemedik ama 1 puan aldık, bu önemli. Oyuncularımın mücadelesinden, oyunundan memnunuz.
Aldığımız puanla play off hattına girdik. İnşallah puanlar ya da puan alarak bu serimizi sürdüreceğiz. Daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ancak olmadı, destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kırmızı siyahlılar, gelecek hafta 6 Kasım'da deplasmanda oynayacağı Bulvarspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayacak. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: