SPOR Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta ligin 2.yarısında play off hedefine ulaşmak isteyen Turgutluspor, kadrosuna iki ismi dahil etti. Kırmızı siyahlılar daha önce transfer ettiği Aydınspor 1923’ten Sadullah ile Bugsaşspor’dan golcü Tayfun Özkan’dan sonra şimdi de Trabzonspor’da profesyonel olan 19 yaşındaki Emre Aydın ile Malatyaspor’dan Özcan Dağ (31) isimli futbolcular ile prensipte anlaştı. Emre Aydın ile 6 aylık, Malatyaspor’dan Özcan ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanacak. İki oyuncunun cuma günü kulüp tesislerinde düzenlenecek törenle imza atacakları öğrenildi.
Trabzonspor’un altyapısında oynayan Emre 126 maçta 40 gol kaydederken, Malatyaspor’dan alınan Özcan Dağ da 221 maçta 58 gol kaydetti. Ön libero ihtiyacı bulunan Turgutluspor, arayışlarını sürdürüyor.
Kırmızı siyahlılar pazar günü 2.yarının ilk maçını kendi evi ve seyircisi önüned Pendikspor ile oynayacak. Basatemur, Pendikspor’u yenerek kendi evlerinde puan kaybetmek istemediklerini belirtti. Tuncel YILMAZ / TURGUTLU, (DHA)
Yorumlar
Kalan Karakter: