Kırmızı-Siyahlılar Pazar günü deplasmanda Lig sonuncusu Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak
TFF 3.Lig 2. Grubunda ilk yarıyı 30 puanla 3. Sırada tamamlayan Turgutluspor sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Biçer ezaretinde tamamladı. 15 günlük kamp döneminde kırmızı siyahlılar yaptıkları iki hazırlık maçında Somaspor’a 5-2, ve Bucaspor’a 1-0 yenildi.
Turgutluspor ikinci yarının ilk maçı olan Fatsa Belediyespor maçı için haftanın ilk çalışmasını sahanın bakımda olması nedeniyle Urganlı stadında soğuk ve yağışlı bir havada gerçekleştirdi.
Turgutluspor dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yaptı.
Fatsa Belediyespor maçında sarı kart cezalısı Mehmet Kuloğlu ile sakat olan Kaleci Can, Kerem ve Yiğit takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Sezonu zirvede veya Play-off potasında bitirmeyi hedefleyen kırmızı siyahlılar ara transfer döneminde 32 yaşında ki forvet oyuncusu Ergün Cengiz ile 6 aylığına anlaşma sağladı. Turguluspor transfer komitesi Bucaspor’dan sol bek Özcan Sertöz, orta saha oyuncusu Cuma Menize, stoper Doğan Canlı ile 1.5 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varırken ihtiyaç olan futbolcuları da transfer etmek için çalışıyor.
Turgutluspor ile yolları ayrılan Kaleci Fadıl Karadağ Şile Yıldızspor’a, Güner Okay ise Batman Petrolspor’a transfer oldu. Devre arasında Yasin Reis takımdan ayrılan bir diğer isim oldu. Yapılan çalışmalarda çok hızlı ve istekli görünen futbolcular Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fatsa Belediyespor’u yenerek ikinci yarıya galibiyet ile başlamak istediklerini açıkladılar. Kırmızı siyahlılar sabah yapacakları ter idmanından sonra İzmir Adnan Menderes Havaalanına giderek hava yolu ile Samsun’a gidecekler. Buradan Fatsa’ya geçerek Yalçın Otel’de maç saatine kadar dinlenecekler.
Tuncel Yılmaz
Yorumlar
Kalan Karakter: