Turgutluspor galibiyeti Yusuf Şimşek’e armağan etti
TURGUTLUSPOR, zorlu Bugsaş deplasmanından aldığı 3 puan sonrasında evinde konuk ettiği Bozüyükspor’u yenerek zirveye adım adım yaklaşıyor. Bozüyük karşısında oldukça etkili oyun ortaya kayan Turgutluspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Maç günü sabaha karşı 03.00’te babaannesi Cemile Şimşek’in (91) vefatı haberini alan Yusuf Şimşek’in sabaha kadar uyumadığı ve ağladığı öğrenilirken, yıldız oyuncu Yusuf Şimşek, cenazeye gitmeyerek takımının başında kaldı. Teknik heyet ve futbolcular alınan galibiyeti Yusuf Şimşek’e armağan etti.
Maç sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Murat Ayhan: “Rakibimiz Bozüyük lig ikincisi iyi bir takım. Biz de iyi bir takım olduğumuza aldığımız bu galibiyetle herkese gösterdik. Daha da iyi olacağız. Başta teknik ekip olmak üzere 90 dakika durmadan oynayan, savaşan mücadele eden tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bize destek veren taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Maçtan sonra öğrendim, Yusuf hocamızın babaannesinin vefat haberini aldık. Galibiyeti Yusuf Şimşek’e armağan ediyoruz. Allah rahmet eylesin. Kendisine başsağlığı diliyoruz.
Yardımcı antrenör Ali Postacı ise: “Türk futbolunda çok önemli değerler vardır. Yusuf Şimşek de bu değerlerin bir tanesi. Yusuf Şimşek ile 21 senedir tanıyorum. Babaannesinin vefat ettiği haberi geldi. Sabaha kadar ağladı. Cenazeye gitmesi için kendisine ısrar etmemize rağmen takımını yalnız bırakmadı. Arkadaşım diye demiyorum, bir spor adamı olarak kendisine çok teşekkür ediyorum. Önemli bir 3 puan. Çok farklı kazanacağımız bir maçtı. Futbolcu arkadaşlarımız inanılmaz mücadele etti. Biz teknik adamlar kendi çalışıtığımız kulüpleriyle ilgilenirse çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Biz nasıl ki hiçbir kulübün teknik adamı veya yöneticisiyle uğraşmıyorsak diğer kulüplerin teknik adamları da bizim kulübümüzle uğraşmasın. Uğraştıkları zaman biz cevabı sahada veririz. Eze eze yeneriz. Hiçbir teknik adam ne teknik direktörüme ne yönetimime ne de futbolcularıma, ne taraftarıma konuşma lüksüne sahip değildir. Bugün kazandığımız 3 puandan dolayı futbolcularımızı, Yusuf Şimşek’i, yönetimi herkese teşekkür ediyorum.
Postacı: “Maçtan önce Bozüyük teknik direktörü Gürses Kılıç’ın bizim futbolcuları arayarak işte böyle takımınız mı olur, futbolcularınız bilmem böyle, yok yönetimle böyle mi oluyor dedi. Bunlar yanlış şeyler. Bunlar spor adamlığına yakışmaz. Gürses Kılıç’ın iki kez lig sonuncusu olarak gönderildiği Adıyamanspor’u ben ve Mehmet Ali Çınar ile birlikte kurtardım. Bunu da unutmasın o arkadaş.” dedi.
Yardımcı antrenör Postacı, teknik heyet ile birlikte Yusuf Şimşek’in babaannesine taziye için Antalya Elmalı’ya gideceklerini söyledi. (Tuncel YILMAZ)
Yorumlar
Kalan Karakter: