TURGUTLULU İrem Duru, Antalya’da gerçekleştirilen ‘Okullar Arası Gençler Tekvando Şampiyonası Türkiye Finalleri’nde 44 kg’da üçüncü olarak Turgutlu’ya bronz madalyayla dönmenin mutluluğunu yaşadı.
Milli Eğitim Bakanlığı Okullar Arası Gençler Tekvando Şampiyonası Türkiye Finalleri, 2-4 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirildi. Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencisi ve Akbey Akademi sporcusu, milli sporcu İrem Duru, Türkiye’den 320 sporcunun katıldığı finallere Manisa’dan katılım gösteren tek sporcu oldu.
Finallerde Turgutlu ve Manisa’yı temsil eden başarılı sporcu İrem Duru, 44 kg’da 2 tur sonunda rakiplerini geçerek yarı finale kaldı. Yarı finalde etkili olmasına rağmen finale yükselemeyen İrem Duru, Türkiye 3.sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Hanesine bir Türkiye derecesi ve koleksiyonuna bir madalya daha ekleyen genç sporcu, “Akbey Akademi Spor Kulübü ve Turgutlu Anadolu Lisesi’ni temsil ederek Türkiye 3’üncüsü oldum. Finale yükselemediğim için üzgünüm. Bir sonraki şampiyonada inşallah ipi göğüslemek istiyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.
Antrenör Cengiz Akbey ise, “Milli sporcum Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Duru 44 kg’da bronz madalya sahibi olarak bizleri gururlandırmıştır. Manisa’dan katılan tek sporcu oldu, okuluna ve kulübümüze Türkiye üçüncülüğünü kazandıran İrem’i kutluyorum.” diye konuştu. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: