Turgutlu'dan Serhat atağı
Tokatspor'dan ön libero Ogün ve Bozüyük'ten forvet Ömer'i alan Kasaba bombayı patlatıyor
2. Lig'de şampiyon olacak bir kadro oluşturmaya çalışan Turgutluspor, transferde bombayı patlatıyor. Engin Memişler (Akhisar), Ahmet Çağıran, İsmail Konuk (Denizlispor), Ahmet Sağlam, Eray Açıkgöz (Göztepe), Murat Karakoç (Altay), Caner Celep (Kartalspor), Süleyman Küçük (Güngören) ve Hüseyin Kuday (Elazığspor) gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Kasaba, Tokatspor'dan ön libero Ogün ve Bozüyük'ten forvet Ömer'den sonra bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Serhat Akın'a kanca attı.
ŞİMŞEK'İN TAKIM ARKADAŞI
30 yaşındaki Serhat Akın, Fenerbahçe'de Yusuf Şimşek ile aynı takımda forma giydi. Karlsruher altyapısında futbola başlayan Serhat, 2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe'de 125 karşılaşmada görev aldı, 41 gol attı. 2005-2008 yılları arasında Belçika ekibi Anderlecht'te 49 maçta 13 gol atan Serhat, 2006-2007 sezonunda FC Köln'de kiralık oynadı, 7 maçta 1 gol attı. 2008'de Kocaelispor'a gelen tecrübeli golcü, 2009'da Konyaspor'da oynadı, 11 maçta oynadı, 1 gol attı, daha sonra Almanya 2. Lig ekibi SC Karlsruher'e gitti. Burada 26 maçta 4 gol attı.
İLKER UYAR
Milli Takım forması giydi
Serhat Akın, 1999 yılında Türkiye U-17 Milli Takımı'nda 4 maçta görev aldı. Aynı yıl U-18 M7777illi Takımı'nda da oynadı, 3 maçta 4 gol attı.
2000-2002 yılları arası Ümit Milli Takım'da oynayan 30 yaşındaki oyuncu, 22 maçta 12 gol attı. 2002'den sonra A Milli Takım'da 16 kez forma şansı buldu, 3 gol attı.
Yorumlar
Kalan Karakter: