TURGUTLU genelinde emniyet ekipleri tarafından vatandaşların huzuru ve güvenliği için kapsamlı uygulamalar gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalarda 7262 şahıs, 2797 araç, 729 umuma açık yer ve 16 inşaat alanı kontrol edildi. Denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen 366 araca idari işlem uygulanırken, 66 araç trafikten men edildi. Ayrıca, hakkında yakalama kararı bulunan 17 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.
Su ve mendil satan 6 çocuk tespit edilip ailelerine teslim edildi
Turgutlu geneli mobil ekip faaliyetleri kapsamında dilencilik ve sokakta satış yapan kişilere yönelik de uygulamalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda, su ve kağıt mendil satışı yaptığı tespit edilen 6 yaşı küçük çocuk hakkında idari işlem yapıldı. Çocuklar işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi.
Huzur ve güven için çalışmalar sürecek
Emniyet yetkilileri, Turgutlu’da vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Vatandaşlara uyarı
Yetkililer, vatandaşların şüpheli durumlarla karşılaşmaları halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmaları çağrısında bulunarak, “Güvenlik ve huzur ortamı, vatandaşlarımızın desteğiyle daha da güçlenecektir” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: