Turgutlu'da evli çiftten biri ölü diğeri baygın halde bulundu
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kendilerinden bir süredir haber alınamayan çiftin, itfaiye yardımıyla girilen evlerinde biri ölü, diğeri ise baygın halde bulundu.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kendilerinden bir süredir haber alınamayan çiftin, itfaiye yardımıyla girilen evlerinde biri ölü, diğeri ise baygın halde bulundu.
Olay, Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Anafartalar Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir H.U (57) ve Y.U. (60) çiftinden haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Üç katlı apartmanın son katında ikamet eden çifte ulaşamayan ekipler, daire kapısının açılmaması üzerine harekete geçti. Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri, merdiven yardımıyla evin balkonundan içeri girerek kapıyı içeriden açtı.
Y.U.’un cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri şüpheli ölüm ve yaralanma olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: