Turgutlu’yu yasa boğan Göncü, toprağa verildi
Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden Turgutlu’nun tanınmış isimlerinden Sır Yeminli Mali Müşavir Zaim Hasan Göncü (58), bugün Pazar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
TURGUTLU’da yıllardır mali müşavirlik yapan evli ve 2 çocuk babası 58 yaşındaki Zaim Hasan Göncü, geçtiğimiz günlerde ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte bayram tatili için bulunduğu Muğla'nın Bodrum İlçesinde sabah saatlerinde denize girdi. Göncü, denizde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Fenalaştığını gören çevrede bulunan sağlıkçılar, ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahale sonrası Bodrum'daki özel hastaneye kaldırılan Göncü, burada tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Göncü'nün acı haberini alan yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
Vefatıyla ailesini ve sevenlerini derinden üzen Hasan Göncü için bugün Pazar Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Göncü, kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenine Göncü Ailesi’nin yakınlarının yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP 22. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi eski başkanları Serhat Orhan, Turgay Şirin, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Göncü’nün sevenleri, siyaset camiasından birçok isim ve çok sayıda vatandaş katıldı. Göncü, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi. Göncü, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.
CHP’nin önemli isimlerinden biri olan Göncü, son yerel seçimde partisinden Turgutlu Belediye Başkan aday adayı olmuştu.