TÜRKİYE’de 21 oda-borsa ile birlikte ‘Akredite Borsa’ olmak için değerlendirmeye alınan Turgutlu Ticaret Borsası Kasım ayında yapılan son değerlendirmeden sonra belge almaya hak kazandı.
Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda düzenlenen 9.Dönem oda – borsa akreditasyon sertifika töreninde Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Meclis Başkanı Ercan Hızal, yönetim kurulu başkan yardımcıları Cemil Güler, Muharrem Deniz İnanç, yönetim kurulu üyeleri, Genel Sekreter Hasan Ervardar, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Günaydın, Yusuf Aykut, Meclis Üyeleri; Mustafa Daşkan, Musa Ersemerci, Hamza Uzun, Sami Ayan ve Abdullah Kaçan. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile başkan yardımcısı Halim Mete’nin elinden akredite belgelerini aldılar.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Walonunda düzenlenen 9.Dönem oda – borsa akreditasyon sertifika töreninde belge alan Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan; “Üyelerimize hner zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Amacımız hizmet kalitemizi ve çeşitlerimizi artırmak. Bu amaç doğrultusunda 9.Dönem oda – borsa akreditasyon sertifikamızı alarak bu ünvanı kazandık. 5 Yıldızlı hizmet sunabilen oda ve borsalara yönelik denetimler sonucu verilen akreditasyon belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışması ürünüdür. Borsa çalışanlarımızın gayreti, özverisi, yönetim kurulumuzun ve meclisimizin desteğiyle elde edilmiş bir başarıdır” dedi.
Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; “21 oda ve borsanın akreditasyon belgesi aldı. Toplam 21 akredite oda ve borsa sayısının 152’ye ulaştığını ifade etti. Akredite alan oda borsaları 5 yıldızlı olarak tanımlıyoruz. Bugün 5 yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa bizim oda ve borsalarımızda bu kalite de hizmet vereceğiz” dedi. Tuncel YILMAZ
Yorumlar 2
Kalan Karakter: