Turgutlu Muhtarlar Derneği’nde Gürel, güven tazeledi
Turgutlu Muhtarlar Derneği’nin 6. Olağan Genel Kurulu, Turgutlu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula ilçe genelindeki mahalle muhtarları yoğun katılım gösterdi.
Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Avni Gürel yeniden aday oldu. Oy birliğiyle tekrar başkan seçilen Gürel, böylece 6. dönem için de muhtarların güvenini kazanarak görevine devam edecek.
Genel kurulda derneğin geçmiş döneme ait faaliyet ve mali raporları okunarak üyelerin onayına sunuldu. Ayrıca önümüzdeki dönem için yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Avni Gürel, seçim sonrası yaptığı kısa konuşmada, kendisine duyulan güvenden dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. Dernek olarak birlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Gürel, muhtarların sorunlarını çözmek ve yerel hizmetlerde daha etkili olmak adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: