MANİSA’nın Turgutlu İlçesi merkezli 4 ilde FETÖ / PDY’ye yönelik 7 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. 3 kişinin tutuklandığı operasyonda silahlı terör örgütüne ait 40 bin Amerikan Doları, dokümanlar ve dijital metaryaller ele geçirildi.
Operasyonda halen örgütte sorumlu düzeyde faaliyet yürüten, örgütün hücre evinde kalan F.M., M.D., S.D., S.Ö., A.Ö.K., S.İ.U. ve E.A. yakalandı. Ayrıca FETÖ / PDY silahlı terör örgütüne ait çok sayıda doküman, dijital materyal ve 40 bin Amerikan Dolarına el konuldu.
Şüpheliler, sorgularının ardından adli mercilere sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden F.M., S.İ.U. ve M.D. tutuklandı. Diğer şüphelilerden 2’sı savcılık ifadesinin ardından, 2’si de çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ekipler, Manisa halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelelerinin aralıksız devam edeceğini vurguladı. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: