Oynadığı 4 maçı kazanan ve lider olan Turgutlu Masterları pazar günü evinde Torbalı Masterları ile galibiyet için karşı karşıya gelecek.
Ulusal Veteranlar ve Masterlar Ege Bölgesi Ligi A grubunda yer alan Turgutlu Masterları şimdiye kadar oynadığı maçlarda Güzelyurt Masterlarını 4-2, Anadolu Masterlarını deplasmanda 9-0, Bodrum’u 3-2 ve son maçta geçen yılın birincisi Bal-göç masterlarını 3-2 yenerek oynadığı tüm maçlarını kazandı. Oynadığı 4 maçta 12 gol atan ve kalesinde 6 gol gören Turgutlu Masterları 12 puanla namağlup grup liderliğini sürdürüyor.
Turgutlu Masterları 5.maçlarını 14 Kasım Pazar günü Atatepe sahasında saat 18.00’da Torbalı Masterları ile oynayacak. Başkan Kemal Ceylan, Başkan Yardımcıları Barış Acar ve Mehmet Kotanak yaptıkları açıklamada: “Amacımız ligi şampiyon bitirerek Turgutlumuzu Antalya’daki Türkiye şampiyonasında temsil etmek” ifadelerini kullandı.
Tuncel Yılmaz
Yorumlar
Kalan Karakter: