Turgutlu’dan Antalya’ya gitmişti, cesedi ırmak kenarında bulundu
ANTALYA’nın Serik ilçesinde, Köprüçay Irmağının kenarında bulunan tanınmaz haldeki cesedin, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden ve bir süredir kayıp olarak aranan Süleyman Tekmen’e (43) ait olduğu tespit edildi.
18 Mayıs 2023 tarihinde Antalya’nın Serik ilçesi Belkıs Mahallesinde Köprüçay Irmağı kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören kişiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine sevk edilen ekipler yaptıkları incelemede, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Tanınmaz halde bulunan cesedin üzerinden Süleyman Tekmen’e (43) ait kimlik çıktı.
Tekmen’e ait olduğu değerlendirilen cenaze, kimlik tespitinin yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Adli Tıp ekipleri cesedin kime ait olduğunu belirlemek için Süleyman Tekmen’in annesi ve ağabeyinden DNA örnekleri aldı. Yapılan incelemede, DNA’lar eşleşmeyince, aileden kemik testi için örnek istendi. Yapılan kemik testinde cenazenin 3 Mayıs 2023 tarihinden beri kayıp olarak aranan Süleyman Tekmen’e ait olduğu tespit edildi. Tekmen’in cenazesi toprağa verilmek üzere Manisa’nın Turgutlu ilçesine gönderildi.
Tekmen’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
(AA)
3 Mayıs tarihinden beri kayıp olarak aranıyordu
Turgutlu’ya bağlı Osmancık Mahallesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Süleyman Tekmen bir süre önce otellerde çalışmak için Antalya’nın Manavgat ilçesine gitmişti. Tekmen’den bir süre haber alamayan yakınları 3 Mayıs tarihinde durumu polis ekiplerine bildirmişti. Tekmen 3 Mayıs tarihinden beri kayıp olarak aranıyordu.
Bugün Toprağa Verilecek
Süleyman Tekmen’in cenazesi bugün saat 12.00’de, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Turgutlu Kabristanında toprağa verilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: