Turgutlu’da yol rezaleti!
'Ne çalışma yapılıyor, ne de yol düzeltiliyor'
TURGUTLU İlçesi’nde Şehitler Mahallesi’nde günde yüzlerce aracın geçtiği ve sağlık ocağı, eczaneler ve Adliye Sarayı’nın da bulunduğu Şehit Oğuz Erbay Sokak’ta yolun bozukluğu vatandaşları çileden çıkartıyor.
Turgutlu’da yol yapım çalışmaları dolayısıyla çamur deryasına dönen Şehit Oğuz Erbay Sokak’tan geçen vatandaşların mağduriyetleri hızla devam ediyor. Yoldan geçen araçlar bile zorlanırken, işlemleri için Adliye Sarayına geçmek isteyen vatandaşların üzerine, araçların geçişi sırasında çamurlar da sıçrıyor. Turgutlu’nun gelişen bir yer olduğunu söyleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
Vatandaşlar: “Her gün çok sayıda kişi bu yolu kullanıyor. Ne çalışma yapılıyor, ne de yol düzeltiliyor. Durum berbat. Gelişen ve değişen Turgutlu’ya hiç yakışmıyor. Şu an yapılmıyorsa bile, hiç değilse yol düzeltilsin.” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar 1
Kalan Karakter: