Turgutlu'da yeni eğitim-öğretim yılında alınacak tedbirler değerlendirildi
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde alınacak genel emniyet, asayiş ve trafik tedbirler, Ahmetli Kaymakamlığına da vekâlet eden Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Turgutlu Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya’nın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Ahmetli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Gülsen Uçar, Ahmetli İlçe Emniyet Müdürü Halil Beyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Şube Müdürleri, Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Cendel Akçay ve şube müdürleri ile ilgili kurum personeli katıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri genelgesinde belirtilen hususların istişare edildiği toplantıda, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Ahmetli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Gülsen Uçar ve Ahmetli İlçe Emniyet Müdürü Halil Beyhan tarafından önceki yıllarda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.