Turgutlu'da vatandaşların trafik çilesi! Çözüm bekliyorlar
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde her geçen yıl artan trafik sorunu, vatandaşlara ciddi sorunlar yaşatırken, maddi hasarlı ve yaralamalı kazalara neden oluyor.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde her geçen yıl artan trafik sorunu, vatandaşlara ciddi sorunlar yaşatırken, maddi hasarlı ve yaralamalı kazalara neden oluyor. Son yıllarda ilçe nüfusunda ve de araç, motosiklet sayısında yaşanan artış sonucu vatandaşlar trafikte çıkmaza girdi. Özellikle iş çıkışı saatlerinde trafikte oluşan yoğunluk nedeniyle alternatif güzergahları bulmaya çalışan vatandaşlar, ana arterlerde trafiğin durma noktasına gelmesinden oldukça şikayetçi.
Turgutlu’nun en işlek ve yoğun olan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Piyaleoğlu Caddesi’ndeki yollarda araçların çift taraflı konulması da bunda bir etken olarak görülüyor.
Öte yandan şehir içi minibüslerin yolcu indirip bindirdiği duraklara park edilen araçlar, kazalara davetiye çıkartıyor. Turgutlu’da yaşanan tüm bu olumsuzlukların giderilerek trafiğin rahatlaması vatandaşların en büyük temennisi. Tuncel Yılmaz