Turgutlu’da gönülleri mest eden konser
MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ses sanatçısı Aylin Eralp, Turgutlu’da verdiği Türk Sanat Müziği konseri ile Turgutlululara nostaljik bir gece yaşatarak söylediği birbirinden güzel şarkılar ile adeta mest etti. Turgutlu Lisesi Konferans Salonun’da gerçekleştirilen konserde, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren solist Aylin Eralp, Turgutluluların büyük beğenisini kazandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Lisesi Konferans Salonunda birlikte düzenlediği gecede MASKİ Turgutlu Sorumlusu Mustafa Arıova, Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Aylin Aşkıngil, ile vatandaşlar katıldı.
Gecede nostaljik parçalar ‘Bir Garip Yolcuyum’, ‘Güller Ağlasın’, ‘Sevmekten Kim Usanır’, Mazi Kalbimde Bir Yaradır’, ‘Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim’, ‘Vurgun Yaşamak Zevki Verir, ‘Güz Gülleri’, Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim’ Kaç Kadeh Kırıldı Sarhoş Gönlümde’, gibi Türk Sanat Müziği’nde hafızalara kazınmış birbirinden güzel parçalar seslendiren Aylin Eralp’a gece sonunda MASKİ Turgutlu sorumlusu Mustafa Arıoava, tarafından bir çiçek takdim edildi.
Konsere gelenler vatandaşlar Eralp’e sevgi gösterisinde bulunarak çok teşekkür ettiklerini ve en kısa zamanda yeniden Turgutlu’da bir konser vermeleriniz daha dile getirdiler. Metin SERT
Yorumlar
Kalan Karakter: