Turgutlu'da Cumhur İttifakının kahve ziyareti mitinge dönüştü
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan'ın Selvilitepe Mahallesi kahve ziyareti mitinge dönüştü.
31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakından Turgutlu Belediye Başkanlığına Aday gösterilen Milliyetçi Hareket Partili Yunus Oğan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçede uzun yıllardır esnaflık yapan Yunus Oğan ziyaretlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bu ziyaretler kapsamında cumartesi günü akşamı Selvilitepe Mahallesinde bulunan Demircililer Kıraathanesine giden Yunus Oğan kahvede vatandaşlar tarafından havai fişekler, alkışlar ve 'Yunus Başkan' sloganlarıyla karşılandı.
Turgutlu Demircililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Erdem Cumhur İttifakı Adayı Yunus Oğan'a çiçek takdim ederken, kahvehanedelerde bulunan vatandaşlarda 'Yunus Başkan' sloganlarıyla Oğan'a destek verdi.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan'ın Selvilitepe Mahallesi ziyraretinde, Cumhur İttifakı bileşenlerinden Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Partili 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Yılmaz ve partili partisiz vatandaşlar katıldı.
Burada yoğun ilgi ile karşılanan Oğan yaptığı konuşmada; "Bugün Selvilitepe Mahallemize kahvehane ziyareti yapalım diye geldik ama görüyoruz ki burası adeta miting alanına dönüşmüş. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burada şunu görüyorum ki Turgutlu Cumhur İttifakına aç, bizlerde inşallah hep birlikte bunu gidereceğiz. Sayın MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iki liderimizin emrinde hep birlikte bütün Turgutlu'yu ayağa kaldıracağız. Hep beraber bu seçimi kazanıp inşallah Turgutlu'yu yeniden inşa edeceğiz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum, sağ olun var olun." dedi.
Konuşmanın ardından vatandaşlarla çay içip sobet eden Yunus Oğan bir süre işyeri açık olan mahalle esnaflarınıda ziyaret ederek Selvilitepe Mahallesinden ayrıldı.
