

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası takım sponsorlarından biri olan Gamalı Köftecisini ziyaret etti.
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda oynadığı ikinci maçında rakibi Burhaniye Belediyesporu 68-62’lik skorla yenerek ikinci galibiyetini elde eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın ardından Gamalı Köftecisini ziyaret ederek galibiyet sevinci paylaştı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’ın da katıldığı ziyaret sırasında Kadın Basketbol Takımı, Gamalı Köftecisine imzalı forma hediye etti.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız ile birlikte Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası sponsorlarımızdan Gamalı Köftecisini ziyaret ederek imzalı forma hediye ettik. İşletme sahibi Şevki Atman'a ve Gamalı Köftecisi ailesine takımımıza verdiği destek için teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: