TURGUTLU İlçesinin etkin ve köklü Dağcılık Kulübü TURDAK, 18. kuruluş yıldönümü ve erken yılbaşı eğlencesini Yeşil Vadi Restoran'da gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Serdar Darçın ve İlçenin ilk ve tek TDF Yaz, Kış Yürüyüş Lideri ve Kulüp Başkan yardımcısı Sevda Çeçen’ın organize ettiği kalabalık katılımlı eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Türkiye Dağcılık Federasyonun 56 günlük Dağcılık eğitimlerini tamamlamış İrfan Oğultekin, plaketini alırken, “Tüm katıldığım eğitimlerde değişik İllerden katılan sporcuların, bir ilçe Kulübü olmamıza karşın ‘TURDAK’lı sporcularla falan yılda, falan etkinlikte beraberdik, tanıyoruz’ demeleri beni olağanüstü memnun ediyordu, Turdaklı olmaktan gurur duyurum. Biz güçlü, köklü bir Kulübüz." dedi.
Zaman zaman Turdak etkinliklerine katılan ve bu eğlence etkinliğinde de bulunan CHP ilçe Başkanı Hüseyin Oğuz, “Kulübü kurulduğu yıllardan beri takip ediyorum. Önceleri İzcilik faaliyetleriyle sayısız çocuk ve gençleri doğayla tanıştırıp, kamplar düzenlediler. Şimdi yetişkinleri doğaya çıkarıp ilçemizdeki büyük bir boşluğu dolduruyorlar. Mevcut yönetimin yılların getirdiği çizgide kararlı tutumunu da taktirle karşılıyorum.” dedi. Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: