Karşılaşmayı Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, İlçe jandarma komutanı Ziya Çamur, İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Ölmez ve çok sayıda vatandaş izledi.
Kıyasıya mücadele eden her iki takım da set vermemek için direndiler.4 set süren ve Denizbank’ın 3-1 aldığı karşılaşma sonunda şampiyon Denizbank oldu. İlk set 25-18 Denizbank’ın üstülüğü ile biterken ikinci set 25-20 İtfaiye A’nın üstünlüğü ile sonuçlandı. Diğer setleri 25-15 ve 25-20 Denizbank alırken mutlu sona ulaştı.
Denizbank’ın kadrosunda Aydın, Tuna, Bekir, Ömer, Sadık, Gökhan ve Hüseyin yer alırken İtfaiye A’nın kadrosunda Şevket, Engin Kahveci, Engin, Ahmet, Mehmet, İsmail, Yusuf, Ferdi ve Aşkın yer aldı.
1. olan Denizbank’a kupasını Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Ziya Çamur takdim ederken, madalyaları da Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez verdi. (HABER MERKEZİ)
Yorumlar
Kalan Karakter: