Trafik polisi olmak isteyen Semih Ege’nin mutluluğuna ortak oldular
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde görevli trafik polisleri, trafik polisi olmayı hedefleyen Semih Ege’yi sünnet düğününü ziyaret ederek mutluluğuna ortak oldular.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri, trafik polislerini çok seven ve büyüyünce trafik polisi olmak isteyen Semih Ege’ye sürpriz yaptı.
Sünnet düğününü ziyaret eden polisleri karşısında görünce şaşıran Semih Ege mutluluğunu gizleyemedi.
Semih Ege ve ailesinin mutluluğuna ortak olan trafik polisleri, kendisine hediyeler takdim etti. Düğüne bir süre eşlik eden trafik polisleri, Semih Ege ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ailesi, mutluluklarına ortak olan trafik ekiplerine teşekkür etti. Nurullah ÇANKAYA