TEPKİ VAR TEPKİ!
İlker UYAR’ın kaleminden
Turgutluspor 3 hafta sonra galibiyet ile tanıştı. Zayıf rakibi Çorumspor karşısında kontrollü bir oyun sergileyen kırmızı siyahlılar rakipleri Bugsaş, İskenderun ve Tepecik’in puan kaybetmesi ile adeta hayat buldu. Turgutluspor’un bay oldu haftayı sayarsak 4 haftada tek bir puan alamamasına rağmen kendisi gibi rakiplerinin de istikrarsız gidişi sayesinde yarıştan kopmadı.
Fikstür avantajını lehine olan kırmızı siyahlıların Play Off’a kalması büyük bir olasılık gibi görünüyor. Lig istenildiği gibi biterse bunda rakiplerin payı da çok büyük olduğunu unutmamak gerekir.
Ligde gençlerden oluşan bir ekip ile onur mücadelesi veren Çorumspor’u kutlamamak elde değil. Anadolu ekibinin kalesini koruyan 17 yaşındaki Selahattin, Veysi, Erol gibi oyuncular tebrikleri hak ediyorlar. Rakibin böyle olunca kazanmakta kolay oluyor.
Karşılaşma sonrası yaşananlar ise Turgutluspor’da bir şeylerin yolunda gitmediğini, kulüp içerisinde yaşanan bazı tatsızlıklar olduğunu fısıldar gibiydi… Maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giren Levent Kartop ile kaleci antrenörü arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesini araya giren oyuncular engelledi. İç sahada son oynanan maçta taraftar ile tartışan oyuncular karşılarında taraftar bulamayınca birbirleri ile tartıştılar. Tepecik maçında taraftara saldırmaya çalışan Burak ise bu kez de kavga anını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına dil uzattı.
Sevgili arkadaşlar Turgutlu kendi oyuncularının kavga etmesine, oyuncuların taraftar ile tartışmasına pek alışık değil bu olaylar Turgutlu’da pek yaşanmaz bu nedenle bu camianın kriterlerine saygılı olmak zorundasınız.
Görüldüğü gibi bu hafta maçı sadece 690 kişi izledi. Yusuf Şimşek, Serhat Akın, Tolga Doğantez, Levent Kartop, Murat Karakoç, Süleyman Küçük gibi Türk futbolunda marka olmuş bu isimlerin bulunduğu bir takıma neden taraftar destek vermiyor? Taraftar niye bu takımı yalnız bırakıyor? Tribünler neden boş kalıyor? Sorularını bu gece yastığa başınızı koyduğunuzda bir düşünün beyler. Bu taraftar size haftalardır en ufak bir tepki bile göstermedi. Ancak bu hafta Taraftar maça gelmeyerek size tepki gösterdi anlarsanız… Turgutluspor büyük bir camiadır. Kimse kendisini bu camianın üzerinde görmemelidir.
Yorumlar
Kalan Karakter: