Tatilciler akın etmişti! Çeşme'deki yangın söndürüldü
KURBAN Bayramı tatilinde vatandaşların akın ettiği İzmir'in Çeşme ilçesinde, makilik alanda çıkan yangın 3.5 saat sonra kontrol altına alındı.
Çeşme ilçesine bağlı Reisdere Mahallesi yakınındaki makilik alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 03.00 sıralarında başlayan yangını gören vatandaşlar, durumu İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yangına müdahale başlarken, kuvvetli rüzgar nedeniyle ekiplerin söndürme çalışmalarında zorlandı.
*3.5 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI**
Yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı müdahaleler sonucu 3.5 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede 11 arazöz, 2 su ikmal ve 1 dozer ile müdahale edildiği ve sabahın ilk ışıklarında kalkan 1 helikopterin de söndürme çalışmalarında yer aldığı öğrenildi. Doğan ÇİZMECİ