Tartışma sonrası kan aktı: 1 yaralı
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde bir kahvehanede oturan Tamer G. (26), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen pompalı tüfekli saldırıda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tamer G.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Çarşamba günü saat 21.30 sıralarında Yiğitler Mahallesi Hareketi Milliye Sokak üzerinde bulunan bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. 3 el ateşin açıldığı saldırıda kahvehanede oturan Tamer G. yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren saldırganlar olay yerinden otomobille kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tamer G., sağlık ekiplerince ilk müdahale sonrası Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan G.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yeri ekipleri de bölgede incelemelerde bulunurken, olay yerinden kaçan saldırganların ve aracın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Tanıkların iddiasına göre G. ile tartıştıktan sonra ayrılan şahısların kahvehaneye geri gelerek 3 el ateş edip olay yerinden otomobille uzaklaştıkları belirtildi.
Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: