Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde pülverizatör fabrikası bulunan ve Turgutlunun en eski sanayicilerinden olan İsmail Bulunmaz (73) geçirdiği trafik kazasıyla ölümden döndü. Kaza bugün saat 15.30 sıralarında Ankara Asfaltı üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre kaza İsmail Bulunmaz’ın kullandığı 35 TZ 468 plakalı araç Ankara asfaltı üzerinde bulunan bir köfteciden çıkarken, yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritte olan yolda Turgutlu’dan İzmir’e gitmekte olan Emin Gültekin (24) yönetimindeki 42 HK 405 plakalı kamyonun çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle araç tamamen kullanılmaz hale gelirken, Turgutlulu tanınınmış pülverizatörcü şans eseri araçtan burnu bile kanamadan çıktı.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin hastaneye götürülme talebini kabul etmeyen Bulunmaz sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. İsmail Bulunmaz’ın Turgutlu’da görev yapan tanınmış çocuk doktoru Hakan Önal’ın da kayınpederi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, kaza sonrasında trafiğin tek şeritten olduğu yol kısa bir süre trafiğe kapatıldı. (Ali ÖZGÜZEL)
Yorumlar
Kalan Karakter: