Sorumsuz sürücü yüzünden 5 aylık bebekle sıcakta beklediler (VİDEO)
Turgutlu ilçesinde, eski 82.Yıl Devlet Hastanesi alanında bulunan otoparka aracını park ederek iki aracın çıkışını engelleyen bir sürücünün sorumsuzluğu pes dedirtti.
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, eski 82.Yıl Devlet Hastanesi alanında bulunan otoparka aracını park ederek iki aracın çıkışını engelleyen bir sürücünün sorumsuzluğu pes dedirtti. Hatalı park eden oto sürücüsünü bekleyen baba: "5 aylık kızımızı sağlık ocağına götürüp aşı yaptırdık. Yarım saattir burada, sıcak altında bekliyoruz. Bu kadarı pes." dedi.
Olay, bu sabah Akçakmak Yolu'nda geçmişte 82.Yıl Devlet Hastanesinin hizmet verdiği alanda bulunan otoparkta yaşandı. Sağlık ocağına gitmek için 34 BT 2206 plakalı otomobilini park eden çift, dönüşte otomobilin arkasına park eden 45 RS 663 plakalı arayı gördü. Sıcak altında kucağında 5 aylık bebekle bir süre bekleyen çift, daha sonra polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen trafik polisi cep numarasını belirlediği sürücüyü arabasını alması için uyararak ayrıldı
SORUMSUZLUK YÜZÜNDEN SICAKTAN BEKLEDİLER
Hatalı park eden oto sürücünü bekleyen baba: "5 aylık kızımızı sağlık ocağına götürüp aşı yaptırdık. Yarım saattir burada, sıcak altında bekliyoruz. Bu kadarı pes." diye konuştu Sorumsuz sürücü ise sorulara, "İki dakika şeye gittim, ne bileyim yani." diye yanıt verdi.
Olaya tanık olan başka bir otomobil sürücüsü ise: "Burada buna benzer olaylar sürekli oluyor. Burası Sağlık Bakanlığının alanı olduğu için kaderine terk edildi. Sorumsuz sürücüler arabalarını gelişi güzel koyup gidiyor. Sonra olaylar başlıyor… Bu alan kontrol altına alınmalı." dedi.
Doğan ÇİZMECİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: