TURGUTLU Bedensel Engelliler Derneği’nden gözleme
TURGUTLU İlçesi'nin önemli sivil toplum örgütlerinden Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği her ayın ilk Çarşamba günü gözleme yaparak derneklerine gelir sağlıyorlar.
Dernek Başkanı Aysel Yiğit: "Gelir sorununu çözmek için gözleme yapıyoruz. Her ayın Çarşamba günleri dernek binamızda üyelerimizle birlikte gözleme yapıyoruz. Resmi kuruluşlardan, özel kurumlardan ve şahıslardan alınan taleplere göre gözleme yapıyoruz. Elde ettiğimiz geliri dernek ve üyelerimiz için kullanıyoruz. Katkı sağlayanlara, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
Bu arada derneğe gelen Avukat Turgay Şirin’e, engelli ailelerinin yaptığı gözleme ikram edildi. Şirin davet üzerine buraya geldiğini belirterek, "Gözleme yapımında emeğe geçenlere teşekkür ederim.” dedi. Doğan ÇİZMECİ
Yorumlar
Kalan Karakter: