Özge Kanbay, Turgutlu'da anıldı
‘Sevinçlerini acılı anneye sarılıp paylaştılar’ (VİDEO)
MANİSA'da geçen 25 Şubat'ta henüz 22 yaşındayken tedavi gördüğü rahim kanserine yenik düşen eski futbolcu ve bölgesel futbol hakemlerinden Özge Kanbay, Turgutlu'da anıldı.
Futbolcu arkadaşları, Özge Kanbay'ın acılı annesi Mürüvvet Kanbay'a 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesi yeşil sahadan biraz olsun moral vermeye çalıştı. Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde Turgutlu Belediyespor ve Özge Kanbay'ın bir dönem formasını giydiği Manisa Esnaf Gençlikspor arasında Turgutlu'da oynanan maça anne Mürüvvet Kanbay, ablası Gamze Kanbay Özkan ve yakınları da davet edildi. Belediyespor’un kadın futbolcuları, sahaya üzerlerinde Kanbay'ın fotoğrafının da basılı olduğu, 'Özge Kanbay seni unutmayacağız, unutturmayacağız' yazılı tişörtlerle çıktı.
Turgutlu Belediyesporlu futbolcular, ısınmanın ardından tişörtlerini anne Mürüvvet Kanbay'ın oturduğu tribünün önüne bıraktı. Rakip takım da sahaya çıkarken 'Seni yazdık yüreğimize' yazılı pankartı taşıdı. Maçı 10- 0 kazanan Turgutlu Belediyespor, gollerin ardından Kanbay'ın annesi Mürüvvet Kanbay'a koşarak sevinçlerini acılı anneye sarılıp paylaştı. Duygu dolu anlar yaşayan Kanbay ailesi, böyle bir anma etkinliği düzenleyen Turgutlu Belediyespor kadın futbol takımına teşekkür etti. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: