Seramiksan’in hedefi ilk 8
Sezon başında İtalyan Barcellini ile yolların ayrılmasının ve ilk 7 maçta alınan kötü sonuçların ardından ilk yarıyı hedeflenen yerde tamamlayamadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Bülent Erkul, sezon sonunda hedeflerinden bir sapma olmadığını belirterek, “Sultanlar Liginde kalıcı olmanın yanında Turgutlu’yu ve ülkemizi Avrupa’da temsil etmeyi istiyoruz.” dedi.
VESTEL Venus Sultanlar Ligi’nde geçirdiği ilk sezonunda 7 haftada galibiyetn alamayan, kan değişikliği sonrası bir hava yakalayan Seramiksan’ın Kulüp Başkanı Bülent Erkul, iyi bir takıma sahip olduklarını ve sezonu ilk 8 içinde bitireceklerini açıkladı.
TAKIMIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ
Kulüp Başkanı Bülent Erkul: “Lige başlarken hedefimiz 5’incilik ve 8’incilik arasındaydı. Yaşanan bir takım olumsuzluklar, ilk yarı itibariyle bu hedefimizin iki basamak altında kalmasına neden oldu. Sezon başında anlaşmış olduğumuz İtalyan oyuncu Cristina Barcellini ile yollarımızın ayrılması, ilk 7 maçta da aldığımız olumsuz sonuçlar bunun en büyük sebebi. Daha sonra antrenör değişikliği. Takımın son 4 maçta almış olduğu sonuçlar sezon başında koyduğumuz o hedefimizden saptamadığımızı gösterdi. Yine hedefimiz ilk 8 arasında kalmak. Yaşanan olumsuzluklar ilk yarıda 10.sırada kalmamıza sebep oldu. Sezon sonundaki hedefimizde herhangi bir sapma yok. Son 4 maçta almış olduğumuz 3 galibiyet bizim çok değerli. Kaybetmiş olduğumuz Fenerbahçe maçında çok iyi bir oyun sergiledik. Bu itibarla takımımıza gerek ben gerek yönetim sonuna kadar güveniyoruz. İyi bir takım olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Hedeflediğimiz yere geleceğiz, bundan hiç kuşkumuz yok.
TURGUTLU’YU AVRUPA KUPALARINDA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ
Seramiksan Sultanlar Ligi’nde kalıcı olmayı çok istiyor. Türk sporuna hizmet etmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Seramiksan olarak en büyük isteğimiz kalıcı olmanın yanında Turgutlu’yu ve ülkemizi Avrupa kupalarında da temsil etmek. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde bunu görebileceğinizi, iddialı olduğumuzu söyleyebilirim.
ALTYAPIDAN ÇAĞLALAR’IN ÇOĞALACAĞINI ÜMİT EDİYORUM
Altyapılarda da çok büyük işler yaptık. Katılmış olduğumuz 5 kategoride 4 il birinciliğimiz var, Türkiye şampiyonalarına katıldık. Bu önemli bir başarı, bu başarıların süreceğine inanıyorum. En önemli hedefimiz a takıma oyuncu yetiştirmek. Altyapıdan oyuncuları görmeyi çok istiyoruz. Altyapıdan yetişen Çağla kızımız var. Çağlalar’ın çoğalacağını ümit ediyorum.
ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Taraftarımızı her zaman yanımızda görüyoruz. İyi bir taraftara sahibiz. Hafta içi bile yalnız bırakmıyorlar. Örnek bir taraftarlar. Gerek rakip takım seyircilerine hiçbir şekilde kötü tezahürat bulunmayan bir taraftarımız var. Misafir takımları çok iyi şekilde karşılıyoruz. Çanakkale Belediyespor maçında taraftarlar iç içe oturdu. Bu bizim için gerçekten önemli. Örnek olmaya devam edeceğiz.” Ifadelerini kullandı. Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: