TVF tarafından düzenlenen Bayanlar Voleybol 2.Ligi A Grubunda play off mücadelesi veren Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz pazar günü İzmir’de Yaşam Pınarım Karşıyaka’yı 3-0 yenerek puanını 31’e çıkarmanın mutluluğunu yaşadı.
Kuğular, pazar günü evinde oynayacağı Balıkesir Belediyespor maçı için çalışmalarına antrenör İsmail Yengil ve yardımcıları nezaretinde başladı.
Ligin ilk yarısında Balıkesir’de oynanan maçı 26-24, 25-21 ve 25-22’lik setlerle Balıkesir Belediyespor 3-0 kazandı. Pazar günkü Seramiksan - Balıkesir Belediyespor maçı çalışmalarını hafta sonuna kadar sürdürecek olan Kuğular: “İlk yarıda yenildiğimiz rakibimizi yenerek play off maçlarına çıkan takım olmak istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: