TURGUTLU İlçesi’nde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selda Barlık Atalay'ın Muhasebe Bürosu bugün saat 13.00'te görkemli bir törenle açıldı.
Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Ozan Sokak üzerinde açılan "Selda Barlık Atalay Muhasebe Bürosu’nun "açılış kurdelesini Turgutlu Belediye Başkanı M.Serhat Orhan,Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Güzide İçen Kasap, Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli, Manisa SMMM Odası Başkanı Sadık İrier ile Turgutlulu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmail Hulki Gazel birlikte kesti.
Muhasebe bürosunun açılış törenine Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, İl Genel Meclis Üyesi Güzide İçen Kasap, Manisa SMMM Odası Başkanı Sadık İrier ve yönetim kurulu üyesi SMMM Ömer Soysal, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmail Hulki Gazel, Turgutlulu Muhasebeciler ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Orhan, "yeni açılan büronun hayırlı ve uğurlu olmasını ve bol kazançlar "diledi. Ofiste Belediye Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve misafirler ikramlar eşliğinde sohbet ettiler.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selda Barlık Atalay, "açılış törenine katılan, çelenk ve çiçek gönderen tüm misafirlerine teşekkür edip,"" bu mesleği icra edeceğinden dolayı onur duyduğunu" belirtti. Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: