Şehit Polisimiz İle Milletvekilimiz Zeki Karagözlü’nün Sadece İsim Benzerlikleri Vardır”
CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Bugün İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet servis aracına düzenlenen terör saldırısı hakkında yazılı bir açıklama yaparak, “Alçak saldırıda şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum.” dedi.
BU OLAYIN SON OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş’ın, İstanbul Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin basın açıklaması şöyle:” Bu sabah 08.40 sıralarında Çevik Kuvvet polislerimizi taşıyan aracın geçişi sırasında, yol kenarına park edilen bomba yüklü araç patlatılarak hain bir terör saldırısı gerçekleşti. Öncelikle yaşanan olayda hayatını kaybeden şehit polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun. Bu olayın son olmasını temenni ediyorum.”
“ŞEHİT POLİSİMİZ İLE MİLLETVEKİLİMİZ ZEKİ KARAGÖZLÜ’NÜN SADECE İSİM BENZERLİKLERİ VARDIR”
Ayrıca yerel ve ulusal basında yer alan CHP eski Milletvekili Zeki Karagözlü’nün oğlunun şehit olduğuna dair düzeltmede bulunan Kayabaş, “ Hain terör saldırısında Kırklareli doğumlu şehidimiz Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün, 1977-1980 yılları arasında görev yapan 5.dönem milletvekillerimizden Zeki Karagözlü'nün oğlu olduğu haberleri yer almıştır. Ancak hain saldırıda yaşamını kaybeden şehit polisimiz ile milletvekilimiz Zeki Karagözlü arasında yalnızca isim ve soyisim benzerliği vardır. Şehit polisimiz Kadir Cihan Karagözlü’nün babasının adı ile 5.dönem milletvekilimiz Zeki Karagözlü'nün ismi aynıdır.”HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: