Savaş devam ettiği sürece Ukrayna’nın üyeliği NATO’nun gündeminde değil
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya ile savaş halindeyken Ukrayna'nın NATO üyeliğinin “gündemde olmadığını” açıkladı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı etkinlikte Ukrayna’nın NATO üyeliğine dair açıklamalarda bulundu. Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Ukrayna’nın NATO’ya katılmasını kolaylaştırıp kolaylaştırmadığına dair gelen soruya Stoltenberg, Rusya ile savaş halindeyken Ukrayna'nın NATO üyeliğinin “gündemde olmadığını” belirterek, "Evet ve hayır. Savaşın ortasında üye olmanın gündemde olmadığını herkes anladı sanırım, mesele de bu değil. Sorun daha çok, bir şekilde savaş bittiğinde ne olacağıyla ilgili. Ve tabii ki savaş, Ukrayna'nın NATO'ya daha da yakınlaşmasını sağlıyor" dedi.
Savaş devam ettiği sürece Ukrayna’nın üyeliği NATO’nun gündeminde değil
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya ile savaş halindeyken Ukrayna'nın NATO üyeliğinin “gündemde olmadığını” açıkladı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: