MANİSA’nın Turgutlu İlsinde Polaris Burçin Ayakkabı hizmete girdi.
Atatürk Blvarı 206 Nolu işyerinde 65 metrekare alanda hizmete giren işyeri açılış kurdelesini Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serhat Orhan, işyeri sahibi Burçin Karagüp ile birlikte kesti.
Seçkin bir davetli topluluğun hazır olduğu açılış töreninde konuklara lokma ikram edildi. İşyeri sahibesi Burçin Karagüp: "İşyerimizde hem çocuk, hem erkek hemde bayanlara yönelik ayakkkabı, terlik çizmeler mevcut. Şu anda 600 kalem ürün yelpazemiz var...” dedi.
İlk şiftahı yapan Turgutlu Belediye Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serhat Orhan: "“İnşallah bu ayakkabı Manisa Büyükşehir Başkanlığını kazanmama uğur getirir." diyerek işyerinden bir ayakkabı satın aldı.
Konuklar işyeri sahibesi Burçin Karagüp’e işyerinin hayırlara vesile olmasını diledi. (Doğan ÇİZMECİ)
Yorumlar
Kalan Karakter: