Pimapen Turgutlu Yetkili Bayisi Efe Cephe Showroom açıldı
TURGUTLU ilçesinde Kenan Ertan’ın işletmeciliğini yaptığı Pimapen Turgutlu Yetkili Bayii Efe Cephe Sistemleri Showroom, bugün saat 14.00'te gerçekleştirilen görkemli törenle hizmete girdi.
İş yeri sahibi Kenan Ertan yaklaşık 15 yıldır dış cephe ve plastik doğrama sektörü alanında faaliyet gösterdiğini, bugüne kadarki başarılı çalışmalarını Pimapen markasının Turgutlu yetkili bayisi olarak taçlandırdığını söyledi. Ertan: "Yaklaşık 15 yıldır Turgutlu ve çevre ilçelerde bu sektörde hizmet veriyorum, şimdi de Turgutlu Pimapen Yetkili Bayii olarak yeni showroomumuzla Turgutlulu vatandaşlara hizmet vereceğiz. Açılışa katılan tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar." dedi. İzgi Ajans'ın organizasyonu sağladığı açılışta vatandaşlara lokma dağıtıldı.
Efe Cephe Sistemleri Showroom, kompozit panel, silikon cephe, otomatik panjur, krom korkuluk, duşakabin, IQ yalıtımlı alüminyum doğrama, cam oda sistemleri ve katlanır cam alanlarında faaliyet gösteriyor.
Hasan Deniz ÇİZMECİ - Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: