Pazartesi Pazarında koronavirüs tedbiri
TÜM dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler arttırılmaya devam ediyor. Turgutlu’da Pazartesi günleri kurulan Pazartesi Pazarında koronavirüs tedbirleri uygulandı.
Oldukça kalabalık olduğu gözlenen pazaryerinde çoğu esnaf maske ve eldiven takarak satış yaptı. Pazar yerinin belli yerlerine ‘Sağlığınız için lütfen ürünleri elinizle ellemeyin’ yazıları asıldı. Belli aralıklarla, "Alışveriş için pazara gelen halkımız, lütfen sebze ve meyvelere dokunmayalım” uyarısı yapıldı. Ayrıca 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine gitmeleri istendi.
Turgutlu Manavlar Esnaf Odası Başkanı Necati Gürkıvrak, pazar esnaflarını ziyaret ederek denetimde bulundu, hijyen ve temizlik kurallarına uymalarını istedi. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: