MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’ne gelen AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş çeşitli ziyaretlerde bulundu. Turgutlu’ya saat 11.00’de gelen Yurttaş ilk olarak Turgutlu Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada devam eden kurslar hakkında müdür Hayrettin Uslu’dan bilgiler alan Yurttaş ve beraberindeki heyet devam eden kursları ziyaret etti. Turgutlu Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu, Yurttaş’a Kat’ı sanatıyla yapılmış bir tablo hediye etti. Ardından Kat’ı sanatı kursunu ziyaret eden Yurttaş burada Kat’ı sanatı hakkında bilgiler aldı ve kursiyerlerle konuştu. Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Azman ve ilçe yönetim kurulunda yer alan üyelerle birlikte milletvekili Yurttaş köy muhtarlarının şikayetlerini dinledi.
Yurttaş ve beraberinde heyet daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Burada İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ölmez ve şube müdürleriyle biraraya gelen Yurttaş: “AK Parti olarak Lise Kampüsleri yaratma fikrimiz var. Özellikle Turgutlu ve Salihli gibi arsa sorunu olan ilçelerde şehir dışında, şehre yakın bölgelerde kampüsler yaratarak 5-6 liseyi aynı yerde toplamayı düşünüyoruz.” dedi. Turgutlu İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ölmez, önceden hazırladığı ve içinde Turgutlu’daki eğitim kurumları hakkında bilgiler barındıran dosyayı Yurttaş’a verdi. Ölmez daha sonra Yurttaş çiçek ve Çanakkale Destanı isimli çizgi roman hediye etti.
İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün ardından Turgutlu Öğretmenevine geçen Yurttaş ve beraberindeki heyet burada öğlen yemeğini yedikten sonra Turgutlu Pazartesi Pazarı’na geçerek halk ve pazar esnafıyla biraraya geldi. Pazar ziyaretinde vatandaşların eleştiride bulunmadığının sorulması üzerine Muzaffer Yurttaş: “10 yıldır iktidarda olan partimiz yaptığı icraatlarla halkımızın beğenisini kazanmıştır. Turgutlu özelinde düşünürsek, Turgutlu’da çalışan hizmet eden, hizmet üreten bir belediye başkanımız var. Pazar esnafı hem belediye hizmetlerinden hem de genel iktidarın hizmetlerinden memnun olduğunu ifade etti. İktidarın ve belediyenin yaptığı icraatlarla ilgili hiç bir tepki görmedik. Demekki millet, AK Parti iktidarından memnun. Kamuoyu araştırmalarıda bunu göstermektedir. Ben 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde 17 ilçe belediye ve büyükşehir belediyesini kazanacağımıza inanıyorum. İktidarda olduğumuz belediyelerin yaptığı çalışmalardan halkımız memnun olduğu görüyoruz. Darısı diğer ilçelerin başına diyorum.” şeklinde konuştu.
Pazar esnafıyla sohbet eden Yurttaş, bazı meyvelerinde tadına baktı. Yurttaş tadına baktığı meyvelerin bir kısmınıda kendisini takip eden basın mensuplarıyla paylaştı. (Doğan ÇİZMECİ-Emrah KANIK)
Yorumlar
Kalan Karakter: