Pazartesi Pazarı'nda patates - soğan 15 TL
Geçtiğimiz haftalarda Turgutlu pazar yerlerinde kilosu 20-30 TL arasında satılan patates ve soğanın kilosu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kurulan ilk pazarda, Pazartesi Pazar Yeri'nde 15 TL’ye satılmaya başlandı.
TURGUTLU İlçesinde pazartesi günleri kurulan pazarda vatandaşlar haftalık ihtiyaçlarını gideriyorlar. Son haftalarda yükselen pazar fiyatları seçimlerin ardından bu hafta biraz olsun ucuzladı.
Pazartesi Pazarında patates ve soğanın kilosu 15’er TL’den, yine patlıcanın kilosu 15 TL’den, Ayşe kadın taze fasulye ve barbunyanın kilosu 40’ar TL’den, bezelyenin kilosu 25 TL’den, biberin kilosu 15 TL’den, enginarın tanesi 6 TL’den, marulun tanesi 13 TL’den, domatesin kilosu 10- 15-20 TL’den, çileğin kilosu 25-30 TL’den, muzun kilosu 20-25 TL’den satılıyor.
Vatandaşlar seçim sonrası için fiyatlar konusunda endişeli olduklarını ancak bugün itibariyle geçen haftalara oranla fiyatların daha düşük bulduklarını belirttiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: