Manisa'nın Selendi ilçesinde sağanak yağmur nedeniyle bir okulun istinat duvarı yıkılırken olayda herhangi bir yaralanma olmadı.
Olay Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinden bu yana süren sağanak yağış sonrası toprağın ağırlığına dayanamayan okulun 8 metrelik istinat duvarı sabah 10.00 sıralarında okulun bahçe kısmına doğru yıkıldı.
Öğrenciler derste olduğu sırada meydana gelen olay sonrası haber verilmesi üzerine bölgeye bölgeye Selendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile Selendi Belediyesine bağlı ekipler sevk edildi. Duvarın yıkıldığı sırada 160 öğrencinin bulunduğu okulda öğrencilerin derste olması yaşanabilecek bir facianın önüne geçerken olayda yaralanan olmadı.
Yaşanan olay okulda bir zarara neden olmazken enkazın kaldırılmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor.
Okulun İstinat Duvarı Yağışa Dayanamadı: Facia Son Anda Önledi
Manisa'nın Selendi ilçesinde sağanak yağmur nedeniyle bir okulun istinat duvarı yıkılırken olayda herhangi bir yaralanma olmadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: